SUODATTIMIEN VAIHTOPALVELU

Ammattitaitoinen vaihtoporukkamme tulee vaihtamaan suodattimenne viikonloppuna tai muuna sovittuna ajankohtana, kun tehdas on hiljentynyt. Tuotantoa ei tarvitse näin ollen pysäyttää suodattimien vaihdon vuoksi. Poistamme vanhat letkut, puhdistamme laitteiston, asennamme uudet suodattimet ja siistimme jälkemme. Teidän tehtävänne on tuoda paikalle jäteastia vanhoja letkuja varten ja hoitaa niiden hävitys.

Teemme vaihtotyöstä raportin, jossa kerromme vanhojen suodattimien kunnon ja suosittelemme seuraavaa vaihtoaikaa. Raportoimme laitteiston mahdollisista kunnostustarpeista tai muista laitteistossa ilmenneistä, huomioitavista seikoista.

Voimme laatia myös pitkäaikaisen vaihtopalvelusopimuksen, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia jatkossa asiasta. Me valmistamme laitteistoon sopivat suodattimet ja tulemme vaihtamaan ne ajallaan, raportoimme vaihtotyön ja tarvittaessa pidennämme tai lyhennämme vaihtoväliä asiasta kanssanne sopien. Te saatte rauhallisin mielin keskittyä omaan ydintoimintaanne.