ALIHANKINTATYÖT

 

Alihankinta on osaamistamme.

Nykyaikaisilla ja tehokkailla laitteilla valmistamme asiakkaillemme tuotteita tekstiileistä tai niihin verrattavista materiaaleista.

Voimme olla mukana asiakkaan tuotannossa joko valmistamalla osan tuotteesta tai tekemällä tuotteen alusta loppuun.

Automaattiompelulinjastomme ompelee putkea ja tarvittaessa katkoo sen määrämittaan. Ommeltu putki voidaan ajaa myös pitkänä tuubina kelalle.

Ompelukoneilla voidaan tehdä erilaisia saumoja ja rakenteita.

Laser–leikkuulaitteella leikkaamme tai kaiverramme useita eri materiaaleja, esimerkiksi keinokuitu- ja sekoitekankaita, nahkaa, muoveja (ei pvc:tä), enintään 5 mm vahvaa vaneria, vanuja ja pahvia. Laserin leikkuualue on 1600 x 1000 mm. Metallinen kuljetinhihna (verkko) siirtää kangasta eteenpäin suoraan rullalta. Näin ollen leikattavan kappaleen toisen suuntainen maksimi mitta on 1600mm, mutta toiseen suuntaan mitta voi olla ”lähes mitä tahansa”. Laitteelle sopivia tiedostomuotoja ovat .dxf, .rdl, .plt, .bmp, .dst, .ai.

Etikettien valmistuslaitteella voimme valmistaa yksilöllisiä etikettejä. Etiketteihin voidaan painaa yhdellä värillä halutut tekstit ja kuviot. Näitä kankaisia etikettejä voidaan käyttää ommeltaviin tuotteisiin, esimerkiksi hoito-ohjeiden ja teknistentietojen ilmoittamiseksi.