Tekstiimin tarina

Yrityksemme toiminta sai alkunsa vuonna 2009. Vuosien varrella toiminta on muuttunut, kasvanut ja löytänyt linjansa. Pysyvinä asioina ovat olleet tuotteiden valmistaminen tekstiileistä tai niihin verrattavista materiaaleista asiakas tarvetta kuunnellen.

Nyt meillä on ilo palvella teollisuuden eri aloja omalla erityisosaamisellamme. Taustallamme toimii alan merkittäviä, pitkän linjan toimijoita, joiden asiantuntemus ja laadukkaat materiaalit luovat vahvan pohjan palvella asiakkaitamme.

Toimitilamme sijaitsevat Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Toimitamme tuotteita ympäri Suomea.

Laadukkaiden, asiakastarvetta vastaavien tuotteiden lisäksi, toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot:

Sitoutuneisuus

Sitoutuneisuus yrityksessämme tarkoittaa sitä, että haluamme etsiä asiakkaallemme parhaat ratkaisut, toimittaa tuotteet sovitussa aikataulussa ja kommunikoida avoimesti.

Vastuullisuus

Oli sitten kysymys kertaluonteisesta projektista tai pitkäaikaisesta yhteistyöstä, teemme työmme aina huolella. Pyrimme olemaan luottamusta herättävä ja olemme kiinnostuneita suodattimien toimivuudesta myös kaupanteon jälkeen.

Suunnitelmallisuus

Kehitämme jatkuvasti omia prosessejamme ja pyrimme toimimaan yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että myös he hyötyvät kehitystyöstä.